Blond Amsterdam

Mensen blij maken met een vleugje Blond

Blond Amsterdam, Mensen blij maken met een vleugje Blond​. Natuurlijk verkrijgbaar bij SwietArts gewoon de allerleukste cadeauwinkel

Blond Amsterdam, mensen blij maken met een vleugje blond. Dat is wat wij doen bij SwietArts gewoon de allerleukste cadeauwinkel. Dit is weer zo’n prachtig oer Nederlands merk. Eigenaresses Femque van Geffen en Janneke Dröge hebben mensen blij maken als doel en ontwerpen samen de geweldig leuke en altijd vrolijke producten. Wat begon met serviesgoed is inmiddels veel breder. Ze maken blikken, schorten, pannenlappen en nog veel meer. Wereldwijd herkennen mensen inmiddels de touch of Blond. De blozende kleurrijke stijl met rake tekstjes en altijd een twist is een topconcept wat SwietArts al jaren met veel plezier verkoopt. En zo helpen wij een beetje mee om samen met Blond Amsterdam de mensen een beetje blij te maken.

De Delfts Blond serie verdwijnt bij ons uit de winkel en de webshop. Daarom mogen de restanten nu met 50% korting weg. 

Kijk eens even in ons SALE hoekje en sla je slag! Misschien vind je nog wel meer leuke producten.

In onze winkel maken we vaak kant en klare cadeaupakketjes. Wanneer we een mazagran of een XL mok verkopen dan voegen we daar vaak een doosje vrolijk gekleurde Meringues aan toe. Deze meringues zijn in Nederland gemaakt en het doosje past mooi in een Mazagran (de grote bekers) of de XL mokken van Blond Amsterdam. Stukje folie en wat vrolijke strikjes eromheen en je cadeautje is helemaal klaar om weg te geven.

Zo wordt je toch al kleurrijke cadeautje nog gezelliger en lekkerder!! 
Wil je meer weten over deze overheerlijke Meringues? Klik dan even hieronder op de link en maak je Blond Amsterdam Cadeautje compleet.