Bij SwietArts heb je voor Nederland, België & Duitsland altijd de keuze voor gratis verzending

Zijn de verzendkosten altijd gratis?

Een bestelling met levering binnen Nederland wordt door ons gratis verzonden vanaf € 50,-. Voor een bestelling onder de € 50,- berekenen wij een bijdrage van € 4,95 in de order-  en verzendkosten.

Als je op werkdagen voor 17:00 uur een bestelling bij ons plaatst en betaald, dan heb je je aankoop doorgaans de eerstvolgende werkdag al in huis of op je werk.

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis? Dan komt de bezorger de volgende dag nog eens langs (behalve zondag). Wil je dit niet? Kies dan voor bezorgen op afspraak, afhalen in onze winkel of voor afhalen bij  één van de 3000 PostNL servicepunten.

Wat is ochtendbezorging

Ochtendbezorging door PostNL kun je optioneel toevoegen aan de levering van je bestelling. Met deze optie wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag “maandag t/m vrijdag” voor 12:00 uur bezorgd. Handig als je naar een feestje moet. De toeslag voor ochtendbezorging bedraagt €12,50 en is alléén mogelijk bij aflevering op een huisadres. Als je niet thuis bent dan komt de bezorger op de eerstvolgende werkdag bij je langs.

Ik ben overdag op mijn werk

Logisch, wij ook. Maar met de optie avondbezorging komt de PostNL chauffeur gewoon ‘s avonds bij je langs om je bestelling te bezorgen. Voor deze service betaal je een toeslag van €2,50 en is alléén mogelijk bij aflevering op een huisadres. Als je niet thuis bent dan komt de bezorger op de eerstvolgende werkdag nogmaals bij je langs.

Ik haal mijn bestelling liever af bij een PostNL servicepunt

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij één van de ruim 3.000 PostNL servicepunten. Kies tijdens het bestelproces het gewenste PostNL punt bij jouw in de buurt. Je ontvangt een bericht als je bestelling gereed ligt om af te halen of raadpleeg de status met je Track & Trace code.

Achteraf toch niet tevreden over je product

  • Dat is vervelend. Klik hier voor onze retourvoorwaarden

Naar welke landen verzenden jullie?

Als extra service bieden wij buiten Nederland ook de mogelijkheid om een bestelling te verzenden naar België en Duitsland.

Wordt een buitenland zending ook gratis verzonden?

Een bestelling voor deze landen wordt door ons gratis verzonden vanaf € 100,-. Voor een bestelling onder de € 100,- berekenen wij een bijdrage van € 9,95 in de order- en verzendkosten. Tevens dient rekening gehouden te worden met een langere levertijd.

Telefoonnummer en e-mailadres ontvanger: we raden je aan om voor een zending naar het buitenland altijd het telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel te vermelden.

Naam geadresseerde moet overeenkomen met naambordje: om problemen te voorkomen is het goed om te zorgen dat de naam van de geadresseerde precies overeenkomt met het naambordje van het huis/pand waar de zending geleverd gaat worden. Hierop zijn de bezorgers in het buitenland erg strikt. Door fouten in de namen en adressen komen uit België en Duitsland bijvoorbeeld veel retourzendingen door geadresseerde onbekend. De kosten voor het opnieuw verzenden zijn voor rekening van de koper. Na betaling van de kosten wordt de bestelling pas opnieuw verzonden.

Deurcode van geadresseerde: wanneer je een deurcode beschikbaar hebt van de ontvanger is het goed om deze ook te vermelden op het verzendlabel. Zo kan de bezorger de zending gemakkelijker bezorgen. Dit is vooral van toepassing voor zendingen naar België.

Wat kost retourneren vanuit het buitenland

De kosten voor het retourneren vanuit België of Duitsland zijn altijd volledig voor rekening van de koper. Zorg bij het retour zenden van de producten dat deze goed en stevig verpakt zijn. Vergeet niet om je pakbon bij te sluiten zodat we je retourzending snel kunnen verwerken en terugbetalen. Lever je retourzending in bij het dichtstbijzijnde post verzendpunt en bewaar je verzendbewijs.

Het kost voor retourzendingen vanuit het buitenland meer tijd om retour te worden ontvangen dan retourzendingen binnen Nederland. Houd er rekening mee dat een buitenlandzending pas binnen enkele werkdagen bij ons retour is.

Je bestelling wordt bezorgd door een chauffeur van PostNL

Contact met SwietArts

Heb je na het lezen toch nog vragen? Neem gerust even contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!