Bij SwietArts heb je altijd de keuze voor gratis verzending

Zijn de verzendkosten altijd gratis?

Een bestelling met levering binnen Nederland wordt door ons gratis verzonden vanaf € 70,-. Voor een bestelling onder de € 70,- berekenen wij een bijdrage van € 6,95 in de order-  en verzendkosten.

Als je maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur en zaterdag voor 12:00 uur een bestelling bij ons plaatst en betaald, dan heb je je aankoop doorgaans de eerstvolgende werkdag al in huis of op je werk.

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis? Dan komt de bezorger de volgende dag nog eens langs (behalve zondag). Wil je dit niet? Kies dan voor bezorgen op afspraak, afhalen in onze winkel of voor afhalen bij  één van de 3000 PostNL servicepunten.

Wat is ochtendbezorging

Ochtendbezorging door PostNL kun je optioneel toevoegen aan de levering van je bestelling. Met deze optie wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag “maandag t/m vrijdag” voor 12:00 uur bezorgd. Handig als je naar een feestje moet. De toeslag voor ochtendbezorging bedraagt €12,50 en is alléén mogelijk bij aflevering op een huisadres. Als je niet thuis bent dan komt de bezorger op de eerstvolgende werkdag bij je langs.

Ik ben overdag op mijn werk

Logisch, wij ook. Maar met de optie avondbezorging komt de PostNL chauffeur gewoon ‘s avonds bij je langs om je bestelling te bezorgen. Voor deze service betaal je een toeslag van €2,50 en is alléén mogelijk bij aflevering op een huisadres. Als je niet thuis bent dan komt de bezorger op de eerstvolgende werkdag nogmaals bij je langs.

Ik haal mijn bestelling liever af bij een PostNL servicepunt

Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling af te halen bij één van de ruim 3.000 PostNL servicepunten. Kies tijdens het bestelproces het gewenste PostNL punt bij jouw in de buurt. Je ontvangt een bericht als je bestelling gereed ligt om af te halen of raadpleeg de status met je Track & Trace code.

Achteraf toch niet tevreden over je product

  • Dat is vervelend. Klik hier voor onze retourvoorwaarden
Je bestelling wordt bezorgd door een chauffeur van PostNL

Contact met SwietArts

Heb je na het lezen toch nog vragen? Neem gerust even contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!