Spaar met het SwietArts Loyalty Spaarprogramma voor € 15,- korting op alle merken in onze winkel of online

Bij je eerste bestelling in onze webshop of winkel ontvang je een loyalty spaarkaart. Bij iedere € 15,- die je in één keer besteed ontvang je 1 spaarpunt t.w.v. € 0,75. Een volle spaarkaart met 20 spaarpunten is € 15,- euro waard en is te verzilveren bij een volgende aankoop in onze winkel of online.

Uitzondering

Op het totaalbedrag van de producten die je met enige vorm van korting koopt in onze webshop of winkel, ontvang je géén Loyalty Spaarpunten. De eventuele verzendkosten worden tevens niet mee berekend in de uit te keren Loyalty Spaarpunten.

  • Loyalty spaarpunten worden niet verstrekt op Gift (sets), Pasfoto’s, Postzegels en overige Serviceartikelen.
  • Bij aanschaf van een Cadeaukaart in onze webshop of winkel ontvangt de aankopende partij de Loyalty Spaarpunten. Bij het verzilveren worden géén Loyalty Spaarpunten verstrekt.

Wijziging Voorwaarden Loyalty Spaarprogramma per 01-01-2022

Ben je nog in het bezit van een oude Loyalty Spaarkaart waarop je 10 spaarpunten kunt plakken, dan kon je deze tot uiterlijk 30-06-2022 bij ons inleveren voor € 15,- korting. Lever je een oude Loyalty Spaarkaart met 10 spaarpunten in na 30-06-2022 dan is de korting die je ontvangt nog € 7,50 voor een volle spaarkaart.

Bij een bezoek aan onze winkel na 30-06-2022 zullen wij bij het afrekenen de oude spaarkaart direct vervangen voor een nieuwe spaarkaart. Voor iedere 2 spaarpunten op de oude spaarkaart ontvang je dan 1 spaarpunt op je nieuwe spaarkaart. Losse spaarpunten die je over hebt kun je tegen de dan geldende voorwaarden plakken op je nieuwe spaarkaart.

Volle Spaarkaart?

Een volle spaarkaart stuur je per post (voldoende frankeren) naar SwietArts. Klik hier voor onze bedrijfsgegevens.

Let op!

Vergeet niet je persoonlijke gegevens bij te voegen inclusief je e-mailadres.

Zodra wij de volle Loyalty Card ontvangen hebben sturen wij je per e-mail binnen 2 werkdagen een kortingscode die je mag besteden bij je eerstvolgende aankoop in onze webshop.

  • Je kunt je volle spaarkaart uiteraard ook inwisselen in onze winkel. Klik hier voor onze bedrijfsgegevens.

Contact met SwietArts

Heb je na het lezen toch nog vragen? Neem gerust even contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!