Pasfoto laten maken in gemeente Albrandswaard?

Ben je woonachtig in de gemeente Albrandswaard en wil je pasfoto’s laten maken die voldoen aan de wettelijke matrix eisen van de overheid en RDW, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De pasfoto die je bij SwietArts laat maken is gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekpas, schoolpas, sportpas, clubkaart of vergunning maken wij een passende pasfoto.

Verloopt je rijbewijs binnenkort of wil je je rijbewijs uitbreiden met een categorie?

Als één van de weinige fotografen zijn wij erkend door het RDW om een pasfoto te maken voor het online verlengen van je rijbewijs. Meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen kun je hier terugvinden terugvinden op de website van het RDW.

Officiële pasfoto laten maken in gemeente Albrandswaard zonder afspraak en klaar terwijl je wacht

Prijs pasfoto maken per persoon

Voor het laten maken van pasfoto’s die voldoen aan de wettelijke matrix eisen van de overheid en RDW ben je bij ons aan het juiste adres. De pasfoto die je bij SwietArts laat maken is gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekpas, schoolpas, sportpas, clubkaart of vergunning maken wij een passende pasfoto.

Als één van de weinige fotografen zijn wij erkend door het RDW om een pasfoto te maken voor het online verlengen van je rijbewijs. Meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen kun je hier terugvinden op de website van het RDW.

Prijs pasfoto maken per persoon

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto kun je zonder afspraak terecht in onze winkel. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto’s zijn direct klaar! Hier vind je onze openingstijden.

 • Pasfoto maken Nederlands document € 15,00 incl. afdruk 4 pasfoto’s. Baby of kind tot 6 jaar € 17,50.
 • Pasfoto maken Buitenlands document/Visum € 17,50 incl. … aantal afdrukken afhankelijk van eisen.
  Zorg dat je zelf op de hoogte bent van de eisen voor het benodigde visum. Overleg desnoods van te voren als er speciale eisen zijn met de fotograaf.
 • Pasfoto maken RDW online rijbewijs verlengen € 17,50 incl. afdruk 4 pasfoto’s.

Opties tegen meerprijs

 • Extra vel met 1-8 foto’s € 7,50 afhankelijk van eindformaat foto’s.
 • Pasfoto digitaal geleverd € 7,50 per e-mail of eigen USB-stick.

Pasfoto’s maken van baby’s & kinderen tot 6 jaar?

Wanneer je een pasfoto nodig hebt van je pasgeboren baby dan gaat dit op afspraak. Daarvoor moet de fotograaf aanwezig zijn. Zodra het nekje van je kindje sterk genoeg is om heel even in een speciaal babystoeltje te zitten (eventueel met ondersteuning van een van de ouders) dan hoef je géén afspraak te maken. Meestal lukt dat al vanaf een maand of 4. Voor oudere baby’s hoeft géén afspraak gemaakt te worden en kun je zonder afspraak langs komen. Hier vind je onze bedrijfsgegevens.

 • Pasfoto maken baby & kinderen tot 6 jaar € 17,50 incl. afdruk 4 pasfoto’s.

Opties tegen meerprijs

 • Extra vel met 1-8 foto’s € 7,50 afhankelijk van eindformaat foto’s.
 • Pasfoto digitaal geleverd € 7,50 per e-mail of eigen USB-stick.

Garantie op officiële pasfoto’s

 • Op de pasfoto die wij maken geven wij een goedkeuringsgarantie bij de gemeente. Mocht onverhoopt de pasfoto toch afgekeurd worden dan maken wij deze kosteloos opnieuw. Neem je kassabon en formulier van de gemeente met de reden van afkeuring mee naar de winkel.
 • Let op! Wij geven geen geld terug indien je elders de foto opnieuw laat maken.