Hoe kunnen wij je helpen?

Ook zakelijk zijn we je graag van dienst en helpen we je graag met al je wensen. Van dinsdag t/m zaterdag staat onze klantenservice voor je klaar en beantwoorden we al je vragen.

Zakelijk afrekenen bij SwietArts?

Onze webshop maakt voor het afrekenen van een bestelling standaard gebruik van de betaalproviders KLARNA & PAYPAL. Echter is het op dit moment nog niet mogelijk om met KLARNA zakelijk af te rekenen. Indien je zakelijk beschikt over een PAYPAL account dan kun je hiermee je bestelling afrekenen.

Op rekening betalen?

Als zakelijke klant kun je eenvoudig je bestelling per mail aan ons doorgeven. Het minimale orderbedrag voor zakelijk bestellen is € 100,-. Zodra we je bestelling binnen hebben gaan we direct voor je aan de slag en sturen we je per mail de digitale factuur. Zorg ervoor dat je vooraf de juiste gegevens voor op de factuur aan ons doorgeeft.

Na ontvangst van de betaling gaan we je bestelling verzamelen en verzendklaar maken voor PostNL. Zodra PostNL je bestelling ontvangen heeft ontvang je per mail de Track & Trace code zodat je precies weet wanneer de zending op de zaak afgeleverd wordt.

Grootte aantallen bestellen?

Wil je net even wat meer bestellen dan gebruikelijk, ook dan staan we voor je klaar. Neem gerust even contact met ons op om je wensen, mogelijkheden en levertijd te bespreken.